//#1000LIKES de NUS Teatre Cooperativa

#1000LIKES de NUS Teatre Cooperativa

Organitza: NUS Teatre Cooperativa


ACTIVITAT CULTURAL

#1000LIKES de NUS Teatre és un espectacle de Teatre fòrum, en el que es presenta un cas de ciberassetjament escolar, patit per la protagonista principal. La llei del silenci es fa present al llarg de tot el curs: els companys passen o tenen por de parlar, el professorat i la institució escolar minimitza la problemàtica, a casa una cosa així és inimaginable…i les TIC invisibilitzen la violència. Davant això, la protagonista no només no troba ajuda sinó que a més se li retreu estar tot el dia enganxada al mòbil i a l’ordinador. Aquesta actitud de negació de l’ús de les TIC en el procés relacional i d’aprenentatge, contraresta amb la possibilitat de remar a favor dels canvis que ja s’estan donant, per prevenir i actuar devant la violència escolar.

Espectacle sobre ciberassetjament per a joves, famílies i professionals.

La Cooperativa NUS Teatre té una trajectòria de gairebé deu anys barrejant professionals del teatre, del món social, les TIC i la recerca, amb sis espectacles i vora 300 actuacions per Catalunya i la resta de l’estat.

A Nus viuen el Teatre Social com una eina de transformació social que, més enllà de les temàtiques que aborda, crea una nova forma de relacionar-nos amb els espectadors per fer front als reptes socials.


Des del Dissabte 16 de novembre de 2019
17.30 h - Cotxeres Borrell, Barcelona
Fins al Dissabte 16 de novembre de 2019


Documentació