//5º edició Terrassa Cooperativa: Ruta Lideratge Femení en emprenedoria

5º edició Terrassa Cooperativa: Ruta Lideratge Femení en emprenedoria

Organitza: XES


ALTRES ACTIVITATS

El Servei d’Emprenedoria i Economia Social de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Terrassa organitza amb XES Terrassa, del dilluns 4 al dissabte 30 de novembre, 43 activitats a diferents punts de la ciutat en el marc de la cinquena edició de «Terrassa Cooperativa» sota el lema #ESStemConstruint.

En aquest enllaç hi trobeu tota la informació:http://www.connecterrassa.cat/agenda/entrada/tot-el-que-has-de-saber-de-la-terrassa-cooperativa-activitats-fires-festes 

També podeu consultar aqui:https://www.terrassa.cat/terrassa-cooperativa

El programa previst compta amb activitats referents a consum responsable, comerç just, sobirania tecnològica, cultura, economia feminista, socioeducatiu, memòria històrica, agroecològica, economia circular, salut, habitatge, finances ètiques, mobilitat sostenible, formació i eines.

El 30 de novembre us convidem a participar a l’activitat sota el lema ” ruta lideratge femení” que tindrà lloc durant tot el dia.

Objectiu: Conèixer organitzacions de la nostra ciutat on dones emprenedores treballen dins de l’Economia Solidaria amb valors feministes, posant la vida al centre de la seva activitat, prioritzant les persones als beneficis econòmics, amb igualtat de gènere, on les dones poden optar a càrrecs directius sense bretxa salarial per gènere, tot promovent la conciliació entre l’economia domèstica/cures i el treball remunerat.

Més informació referent l’activitat del dia 30 novembre la trobareu aqui:http://xes.cat/esdeveniment/ruta-lideratge-femeni/

https://terrassacooperativa.cat/event/ruta-lideratge-femeni

 

 


Des del Dilluns 04 de novembre de 2019
10.00 h - Diversos recintes,Terrassa
Fins al Dissabte 30 de novembre de 2019


Documentació

Comparteix aquest contingut