//Actualitzades les eines Online per a Cooperatives de la FCTC

Actualitzades les eines Online per a Cooperatives de la FCTC

Organitza: Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya


ALTRES ESDEVENIMENTS
Tant si ja fa temps que la vostra cooperativa està en marxa com si acabeu de constituïr-la, a la Federació vetllem per oferir-vos eines online que us puguin ser útils en el dia a dia.

 Us recordem les eines al vostre servei que hem actualitzat i trobareu al web aqui:

Què cal per emprendre cooperativament?

Més de 200 persones fan cada any el test de l’emprenedoria per comprovar què cal per emprendre cooperativament. Amb el test podeu conèixer els vostres punts forts cooperatius i també aquells en els quals heu de treballar per seguir creixent.

Vull fer el test de l’emprenedoria cooperativa

Com fer el pla d’empresa de la cooperativa?

Aquesta és l’eina que us cal per revisar i actualitzar el vostre pla d’empresa o començar-lo, si no el teniu. Més de 150 plans d’empresa ja han estat fets per cooperatives federades amb l’eina del pla de’empresa online.

Vull fer el pla d’empresa

Planificació financera

Per millorar la gestió financera, disposem del programa d’orientació financera i també, de l’eina de planificació financera FemPla, que ja han utilitzat gairebé 400 cooperatives federades. Recentment hem actualitzat el FemPla amb novetats com ara la incorporació de models de liquidació d’impostos, simulació il·limitada de préstecs, bestretes i nòmines o l’opció de disposar de l’històric d’operacions que arrossega la cooperativa.

Vull anar a l’eina FemPla

Què en sabeu, de les cooperatives?

Gamifiquem el coneixement sobre el cooperativisme amb un qüestionari online que us posa a prova. En sabeu tant com creieu de coooperativsime? Jugueu tantes vegades com vulgueu al Quizcoop aneu pujant al rànquing de resultats.

Vull jugar al Quizzcoop

 

 


Des del Dilluns 01 de març de 2021
Seguiment online
Fins al Dilluns 31 de maig de 2021