//Aniversari 4AnysTeixidora i TeixiRepte

Aniversari 4AnysTeixidora i TeixiRepte

Organitza: femPROCOMUNS


ALTRES ESDEVENIMENTS

Aniversari 4AnysTeixidora i TeixiRepte

Teixidora.net ja ha fet 4 anys i per celebrar-ho s’està fent el TeixiRepte femBlaus, una crida a la col·laboració per millorar conjuntament la documentació que hi ha a la plataforma wiki semàntica , amb unes recompenses per premiar les contribucions i amb un període de temps per aconseguir els objectius.

Fins al 15 de maig (15M) ens proposem crear a Teixidora les pàgines de les més de 600 organitzacions mencionades (en començar el repte hi ha 98 pàgines d’organitzacions), dels més de 200 projectes (n’hi ha 73) i de les més de 400 persones (n’hi ha 136).

Crear-les és relativament fàcil. Cal clicar un enllaç vermell a la pàgina del TeixiRepte i s’obrirà un formulari que cal omplir buscant-ne les dades a internet. Prement el botó “Desar pàgina” haurem incorporat un nou node a la xarxa que estem teixint i l’enllaç, com passa a Viquipèdia, passarà a ser blau. I quan n’hàgiu fet unes quantes, si sou de les primeres a col·laborar, podreu rebre alguna de les llamineres compensacions previstes!

A mitjans de febrer de 2016, ja fa 4 anys, la Teixidora.net es va posar en marxa per produir col·laborativament la documentació dels esdeveniments, per descobrir relacions amb continguts d’altres esdeveniments i per facilitar-ne la re-elaboració. Unes setmanes abans s’havia activat el compte de Twitter @seguimfils (ara també n’hi ha un a Mastodon). Els primers apunts en obert es van prendre al cicle “L’Era digital” i als esdeveniments alternatius al Mobile World Congress (Sobtec, Mobile Social Congress, AntiMWC). Avui hi ha més de 400 sessions d’esdeveniment amb apunts i altra documentació (diapos projectades, vídeos, àudio, etc) a la plataforma i s’acaba de llançar el TeixiRepte femBlaus per col·laborar creant les pàgines de les organitzacions, projectes i persones mencionats, està obert a que hi participem.

Us volem demanar sobretot que hi participeu i si també podeu difondre-ho a les vostres xarxes i pels vostres canals (blogs, newsletters, butlletins, …) us ho agrairem, si necessiteu de la nostra participació per fer-ho digueu-nos-ho <teixidora@femprocomuns.coop>. Igualment si se us acudeixen canals on difondre-ho.


Des del Diumenge 16 de febrer de 2020
08.00 h - Barcelona
Fins al Divendres 15 de maig de 2020


Documentació