//Apren a posicionar el teu web i visibilitza el teu projecte d’ESS a internet-Aula Virtual

Apren a posicionar el teu web i visibilitza el teu projecte d’ESS a internet-Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

APREN A POSICIONAR EL TEU WEB I VISIBILITZA EL TEU PROJECTE D’ESS A INTERNET – AULA VIRTUAL 

El SEO o posicionament a cercadors permet millorar la visibilitat del teu lloc web als resultats orgànics dels motors de cerca. És a dir, que la teva pàgina web aparegui a les primeres posicions quan algú fa una cerca relacionada amb el teu contingut a la xarxa. Resulta imprescindible, doncs, per a que els teus usuaris/compradors potencials et trobin i trobin el que els hi estàs oferint.

L’activitat s’adreça a:

Professionals de la comunicació que volen incorporar coneixements sobre SEO, posicionament i analítica web.
– Persones que estan desenvolupant o treballen dins del que anomenen economies transformadores i que volen posicionar millor la seva pàgina web.

Contingut:

En aquesta activitat entendrem què és i com funciona el SEO i aprendrem com optimitzar la nostra pàgina a través de la redacció de continguts i l’estructura web. També oferim algunes pinzellades sobre com analitzar els nostres resultats web, a través d’eines lliures.

Temari:

– De què parlem quan parlem de SEO?

– Funcionament bàsics dels principals motors de cerca

– És ètic desenvolupar una estratègia de SEO per atraure tràfic al meu web?

– Anàlisi de paraules clau: què busca el nostre públic objectiu? Exemples.

– Optimització de l’estructura web i el contingut de la meva pàgina. Exemples.

– Analítica i monitorització: quines dades recullo i com les recullo?

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en 2 sessions (22 i 23 de setembre a la tarda). S’impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic, abans de la primera sessió, un enllaç únic par a totes les sessions i les instruccions d’accés.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del tercer trimestre d’aquest any.


Des del Dimecres 22 de setembre de 2021
16.00 h - Seguiment online
Fins al Dijous 23 de setembre de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat