//Arriba la V Fira de Consum Responsable i ESS

Arriba la V Fira de Consum Responsable i ESS

Organitza: Ajuntament de Barcelona


FIRA

Les accions del nostre consum diari tenen un fort impacte ambiental i social. Ara que arriba el Nadal, hem d’agafar un paper proactiu i adoptar decisions per reduir l’actual emergència climàtica: prenguem consciència del nostre consum, reduïm-lo i transformem-lo!

Del 20 al 31 de desembre la plaça de Catalunya serà l’escenari de la cinquena edició de la Fira de Consum Responsable i d’Economia Social i Solidària organitzada pel Comissionat d’Economia Social, Desenvolupament Local i Política Alimentària de l’Ajuntament de Barcelona.

La fira estarà ubicada a la corona exterior de la plaça Catalunya, estarà oberta en horari habitual de 11 a 20:30 hores, excepte els dies de Nadal i Sant Esteve, que romandrà tancada. El dia d’obertura, el divendres 20 de desembre, començarà a les 16h i el dia de cloenda, el 31 de desembre, tancarà a les 16h.

A més de les propostes de venda de productes a les 38 casetes, la Fira comptarà amb una proposta de més de 50 activitats dinamitzadores, orientades a la ciutadania i al públic familiar. Hi podreu trobar tallers, música, teatre per públic familiar, desfilades de moda sostenible, presentacions de llibres, activitats de reflexió i debat.

Coordinades per l’Espai Consum Responsable, aquestes activitats us proposaran accions i pràctiques que ajudin a reduir la vostra petjada ecològica i, d’aquesta manera, contribuir a tenir una ciutat i un planeta habitables mitjançant el Consum Responsable.

A part de les activitats de la Fira, durant tot l’any, des de l’Espai Consum Responsable s’informa i s’assessora a les persones usuàries sobre les alternatives de consum existents i s’organitzen tota mena d’activitats per donar a conèixer altres maneres de consumir.


Des del Divendres 20 de desembre de 2019
11.00 h - Plaça de Catalunya,Barcelona
Fins al Dimarts 31 de desembre de 2019


Documentació