//Obertes preinscripcions MatchImpulsa

Obertes preinscripcions MatchImpulsa

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Matchimpulsa reforça l’economia digital amb valors transformadors i transversalment feministes

Ja estan obertes les inscripcions a Matchimpulsa, un programa feminista de plataformització digital per impulsar l’Economia Social Solidària i col·laborativa de Barcelona. Inscriu-t’hi si vols potenciar i escalar digitalment el teu projecte, tens ganes d’enxarxar-te i mires l’economia digital com un procomú.

Aquest programa innovador neix com a resposta a la COVID-19 per potenciar i escalar iniciatives de l’ESS i col·laborativa a Barcelona, reforçar l’enxarxament local, la projecció internacional, la perspectiva de gènere i l’adaptació dels plans d’igualtat als entorns digitals d’empreses i organitzacions.

MatchImpulsa es desenvolupa en el marc de la Càtedra_Oberta, promoguda col·laborativament entre Dimmons IN3 UOC, l’Ajuntament de Barcelona i Barcelona Activa.

Els objectius principals es basen en accelerar econòmicament projectes amb necessitats per digitalitzar-se en el marc de la COVID-19, revertir l’escletxa digital de gènere, accelerar el desplegament de plans d’igualtat, crear i reforçar ecosistemes estratègics d’Economia Digital Feminista (Digista), de l’alimentació sostenible de Barcelona i d’economia col·laborativa de Barcelona (BarCola), afavorir la internacionalització d’empreses i ecosistemes que formin part del MatchImpulsa i incorporar la recerca acció per divulgar i obrir el coneixement generat.

El programa MatchImpulsa parteix de la internacionalització i la perspectiva de gènere com a elements transversals, a partir de tres línies estratègiques i nou subprogrames: la línia de plataformització d’empreses, amb els programes MatchImpulsa +100, MatchImpulsa 20 i MatchImpulsa 10; la línia sobre creació i manteniment dels ecosistemes estratègics Digista, BarCola i de l’alimentació sostenible i, finalment, la línia orientada a les col·laboracions estratègiques amb el Match Tech, el Match Universitat i el MatchIgualtat Empresa – Tech.

MatchImpulsa +100 (a partir del 25 de maig de 2021) està dirigit a empreses i organitzacions que amb l’actual onada de digitalització volen repensar i madurar la seva estratègia digital. El programa està orientat a projectes que volen fer aquest pas garantint la inclusivitat, l’equitat de gènere i els valors i pràctiques transformadores del seu projecte.

MatchImpulsa 20 (a partir del 25 de juny de 2021) està dirigit a vint empreses que hagin participat en el MatchImpulsa +100 i vulguin fer un salt qualitatiu per operar en plataformes digitals.

MatchImpulsa 10 (a partir del 21 de setembre de 2021) està dissenyat com un programa d’acceleració de projectes que facilita el desenvolupament tecnològic de prototips de plataforma desenvolupats amb programari lliure. Com a element singular d’aquest programa, les 10 iniciatives seleccionades podran participar en una campanya de matchfunding, i sumar-hi 10.000 € de cofinançament. El programa finalitza amb la producció de 10 prototips de plataforma.

La majoria d’activitats i serveis es realitzaran de manera telemàtica però en la mesura que ho permetin les restriccions sanitàries, es promouran espais presencials de distensió de la comunitat com ara caminades o altres tipus de trobades que es consideren importants per enfortir la comunitat MatchImpulsa.

La participació és gratuïta i estarà oberta fins la finalització de MatchImpulsa al desembre del 2021, tot i que us recomanem inscriure-us com abans millor per gaudir de tots els incentius que ofereix el recorregut.

Des del 28 d’abril ja podeu fer la vostra preinscripció en aquest enllaç. La participació és gratuïta i permet accedir al MatchCampus, l’espai virtual principal des d’on s’executarà el programa a partir del 25 de maig.

Participar és molt fàcil: primer de tot, trieu al formulari d’inscripció del web entre les opcions “Empresa”, si voleu impulsar-vos com una organització que rep acompanyament d’adaptació, acceleració i prototipatge digital; “Col·laboradora Tech” si sou una empresa que presta serveis tecnològics; o “Col·laboradora Igualtat” si presteu serveis de plans i mesures d’igualtat. En segon lloc, empleneu les dades requerides i feu l’enviament, on veureu una notificació a la mateixa pàgina confirmant-ho. Properament, rebreu un correu amb més informació per poder entrar al MatchCampus, on podreu triar l’itinerari formatiu que més s’adapti a les vostres necessitats.

 


Des del Divendres 03 de setembre de 2021
Seguiment online
Fins al Divendres 31 de desembre de 2021