//Associació o Cooperativa? Us donem les eines per decidir – Aula Virtual (Nova)

Associació o Cooperativa? Us donem les eines per decidir – Aula Virtual (Nova)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Així, l’objectiu general serà aportar elements i eines per tal d’establir els processos laborals i fiscals de les noves iniciatives emprenedores per aconseguir: Optimització de la tria de format jurídic i de la constitució – Aprofundir en els coneixements dels propis formats jurídics i la seva fiscalitat – Compliment de les obligacions – Transparència i rendició de comptes.

Activitat orientada a entitats o col·lectius interessades en dissenyar una estratègia de captació de fons que combini diferents elements i estratègies. Es recomana que les persones participants portin un primer esbós de les necessitats de finançament concretes de la seva entitat.

Objectius generals de l’activitat: Conèixer les qüestions fiscals i laborals bàsiques i saber quines són les obligacions que s’han d’atendre davant la hisenda pública, la seguretat social i les diferents repercussions tributàries existents en funció de la forma jurídica adoptada.

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en 2 sesssions (2 i 3 març a la tarda). S’impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic, abans de la primera sessió, un enllaç únic par a totes les sessions i les instruccions d’accés.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

 


Des del Dimarts 02 de març de 2021
16.00 h - Seguiment online
Fins al Dimecres 03 de març de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat