//BIZBARCELONA torna renovat

BIZBARCELONA torna renovat

Organitza: Barcelona Activa


FIRES / CONGRÉS / JORNADES

Et convidem al nou BIZBARCELONA, un saló presencial i online, decidit a col·laborar en la reactivació del teu negoci, en l’impuls de l’emprenedoria i en la recuperació de l’ocupació del talent local.

En el marc de les circumstàncies excepcionals i de la crisi econòmica derivada de la COVID-19, el BIZBARCELONA i el Saló de l’Ocupació sumen esforços i se celebraran conjuntament per primera vegada. El registre a ambdós salons serà gratuït i el podràs realitzar properament a través de la nostra pàgina web.

El BIZBARCELONA se celebrarà a les instal·lacions del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona seguint un protocol de seguretat i prevenció Covid Less creat per garantir la seguretat d’expositors, visitants, ponents, proveïdors i treballadors.

La InnoBAdora, la comunitat d’incubació d’InnoBA, el centre municipal per a la Innovació Socioeconòmica tindrà presència a BIZBARCELONA de manera presencial i en streaming:

*21 setembre a les 17 hores: Presentació de la Xarxa de Turisme Responsable i “La pandèmia com a oportunitat de transformació del turisme”, AETHNIC

*22 setembre a les 13 hores: Innovació empresarial amb impacte, VAN WOOW i KEDU

El contingut del BIZBARCELONA està estructurat en sis àrees:

*Emprendre: solucions i assessoraments d’experts en el camp de l’emprenedoria

*Start-ups anb Business Innovation Arena: La mentalitat de la start-up i la seva col.laboració amb les empreses genera innovació de gran impacte

*Creixement: eines i solucions per fer crèixer les pimes i els negocis

*Nous reptes i noves relitats: les tendències tecnològiques, socials i empresarials que marcaran el futur de l’economia post-covid19

*Talent Arena: el punt de trobada d’empreses i talent per generar noves oportunitats

*ODS: apostem pel desenvolupament sostenible. ODS aplicats a l’empresa són una oportunitat de negoci

No et perdis les activitats de networking i assessorament.El contacte amb persones emprenedores, start-ups, pimes i autònoms t’ajudarà a impulsar el teu negoci. O si ho prefereixes, un professional expert t’aconsellarà individualment, presencialment i online.

En aquest enllaç podeu donar una ullada al programa previst.

A causa de les circumstàncies especials derivades de la COVID-19, l’accés al #BIZBARCELONA20 serà gratuït prèvia inscripció. El registre permet accedir al saló presencialment i a les activitats online del BIZBARCELONA (conferències en streaming i assessorament online). L’entrada al BIZBARCELONA o al Saló de l’Ocupació dóna accés a l’altre sense necessitat d’acreditar-se de nou.


Des del Dilluns 21 de setembre de 2020
10.00 h - Recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, Barcelona
Fins al Dimecres 23 de setembre de 2020


Documentació