//Campanya de Crowdfunding “Recooperem Can Ricart”

Campanya de Crowdfunding “Recooperem Can Ricart”

Organitza: Taula Eix Pere IV


ALTRES ESDEVENIMENTS

Des de la Taula Eix Pere IV hem començat una campanya de Crowdfunding per recaptar diners per Recooperar Can Ricart i tornar a dinamitzar aquest Node extratègic per als nostres barris i posar-ho al centre de la vida social, cultural i econòmica. Cliqueu en aquest enllaç per veure la campanya Recooperem Can Ricart. 

Ho fem des de la nova plataforma de crowdfundings socials Kreating, entitat allotjada a la sala Perequartu de Can Ricart, i volem reactivar i consolidar 3 punts bàsics, que podeu llegir amb més detall si entreu a la campanya;

1. GESTIÓ I DINAMITZACIÓ DE LA SALA PEREQUARTU

2. DINAMITZACIÓ DE LA PLACETA AMB ACTIVITATS

3. PROJECTE NAU ANNEXA CAN RICART I COMUNICAT CAN RICART CAU

Ens ajudes amb una petita aportació econòmica?

Can Ricart necessita d’un nou impuls comunitari per a dignificar el seu espai públic i omplir-lo de vida veïnal, així com les seves naus, on volemque retorni la seva activitat econòmica amb projectes que estiguin al servei de les seves veïnes, i no d’oficines d’empreses multinacionals que no fan cap retorn al barri.

Des de fa més de 7 anys la Taula Eix Pere IV i les entitats que en formen part, tenim com a objectiu impulsar noves activitats cíviques, culturals, socials i econòmiques a tot el carrer Pere IV i el seu entorn i d’aquesta manera crear una major cohesió social en el territori, evitant la fragmentació urbana ara existent.

Des de la Taula Eix Pere IV estem proposant activitats de tot tipus per fer de Can Ricartun espai útil per al veïnat, un espai de trobada i de referència en un nou model de fer les coses, amb la visibilització i suport a iniciatives i projectes d’economia social i solidaria que centren la seva activitat en donar un servei a les persones del territori.


Des del Dimecres 03 de febrer de 2021
Seguiment online
Fins al Dimecres 31 de març de 2021