//Cercles d’Aprenentatge – Cultivant les Capacitats de Lideratge per Co-crear al futur que emergeix

Cercles d’Aprenentatge – Cultivant les Capacitats de Lideratge per Co-crear al futur que emergeix

Organitza: Co-responsableFORMACIONS / TALLERS

Cercles d’Aprenentatge – Cultivant les Capacitats de Lideratge per Co-crear al futur que emergeix

El Mòdul Introductori tindrà lloc en format online del 17 de febrer al 10 de març plantejat els dimecres en 4 sessions de hora i mitja de durada, amb la primera sessió gratuita.

Els cercles són espais de trobada de confiança, que ens remunten a pràctiques ancestrals, on podrem Cultivar les capacitats de Líder: aprenem-fent, parlem i escoltem de manera profunda, donant espai al SER Integral expandint el nostre pensament de la ment al cor, per així poder presenciar les possibilitats que sorgeixen del present.

Liderar té a veure amb conèixer l’essència humana, que va més enllà dels pensaments (ment), liderar té a veure amb un estat de FER desde el SER Integral i autèntic, per així avançar i donar els passos cap endavant (leader del vocable anglès anar cap endavant), a favor del seu propi desenvolupament personal i col·lectiu.

L’any 2020 ens ha permès veure i sentir el vulnerable que podem ser de manera individual i col·lectiva però a la vegada ens ha mostrat que hi ha moltes possibilitats que s’estan obrint de manera que abans no haguéssim imaginat, així mateix ens ha mostrat la màxima polaritat, divergència i contrastos. Estem en un moment disruptiu que ens crida a reflexionar i ens convida a fer un pas endevant amb valentia i voluntat i atrevir-nos a liderar les nostres vides, no en funció a l’passat sinó des de la possibilitat futura que sorgeix en el present.
Dirigit a persones i equips interessats en SER part del canvi.

 


Des del Dimecres 17 de febrer de 2021
Seguiment online
Fins al Dimecres 10 de març de 2021

Informació d'inscripció: Per a més informació i fer les inscripcions podeu enviar un correu a hola@co-responsable.com
Preu: 60€