//Cicle de formació “Comunicació i màrqueting per a projectes de l’ESS”

Cicle de formació “Comunicació i màrqueting per a projectes de l’ESS”

Organitza: Coòpolis


FORMACIONS / TALLERS

Aquest juny iniciem el Cicle de formació en Comunicació i Màrqueting per a projectes de l’Economia Social i Solidària, per incorporar noves eines i recursos per a millorar la visibilitat i difusió dels projectes.

Una bona gestió de la comunicació és clau, ara més que mai, per tal d’arribar al públic objectiu del nostre producte o servei, i s’hauria d’incorporar de manera transversal a totes les tasques de les cooperatives.

De la mà de diverses cooperatives de l’àmbit de la comunicació i les tecnologies, proposem diverses sessions enfocades a treballar el màrqueting i la comunicació en els àmbits de les xarxes socials el disseny gràfic i la venda online.

Es tracta de formació de consolidació. les sessions estan pensades per projectes en funcionament, que ja tenen actius els seus canals comunicatius, i volen millorar o incorporar noves eines.

Bloc 1: Màrqueting digital “com planificar la teva campanya a les xarxes socials” (7,9 juny de 16:00 a 18:00h amb Colectic). És recomanable fer les dues sessions per tal d’aprofitar al màxim la formació

Bloc 2: Disseny gràfic per la comunicació digital (15,16,17 juny de 16:00 a 18:00h amb La Pera i La Tinta)

Bloc 3: Venda online i digitalització de l’activitat l’ESS (22 juny a les 16:00h amb CoopDevs)

 


Des del Dilluns 07 de juny de 2021
16.00 h - Seguiment online
Fins al Dimarts 22 de juny de 2021