//Cicle de tallers formatius adreçats a persones cuidadores, familiars i professionals

Cicle de tallers formatius adreçats a persones cuidadores, familiars i professionals

Organitza: Associació Més que Cures- Clara ser Gran, SCCLFORMACIONS / TALLERS

L’Associació Més Que Cures i la cooperativa Clara Ser Gran organitzen un cicle de tallers formatius adreçats a persones cuidadores, familiars i professionals. Es tracta de 5 sessions orientades a promoure un model de cures centrats en les necessitats de les persones depenents.

Els continguts de les sessions són els següents:

Com cuidem?
Planificar les cures al domicili
Eines per al deteriorament cognitiu
Higiene postural
Cures bàsiques i infermeria

Les sessions són gratuïtes i tindran lloc 5 dissabtes entre el 24 d’octubre i el 12 de febrer, en horari d’11 a 13h. Es poden fer les inscripcions mitjançant el mail mesquecures@gmail.com o el telèfon 632704484.Aforament limitat. Possibles sessions online.

Aquesta formació està emmarcada en el projecte “El Racó de les Cures” que té per objectiu facilitar espais de trobada, formació i intercanvi entre persones cuidadores familiar i professionals que es troben en situació similar, perquè puguin compartir les seves necessitats i preocupacions i també les seves vivències i els seus coneixements.
Les entitats organitzadores són projectes participants del procés “Impulsem la intercooperació al sector cures” i la campanya “Prescrivim cura digna!”, i comten amb el suport de Coòpolis-Ateneu Cooperatiu de Barcelona i Barcelona Activa.


Des del Dissabte 24 de octubre de 2020
11.00 h - Carrer Blai 34,Barcelona
Fins al Dissabte 13 de febrer de 2021

Informació d'inscripció: Podeu fer les inscripcions mitjançant el mail mesquecures@gmail.com o el telèfon 632704484