//Claus per emprendre en l’ESS i noves tendències – Aula Virtual

Claus per emprendre en l’ESS i noves tendències – Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Quan parlem d’emprendre col·lectivament parlem de prendre una decisió personal i professional que comportarà tota una sèrie d’aspectes a tenir en compte, sabeu quins són els temes clau per emprendre col·lectivament?

Activitat orientada a persones que volen emprendre en el marc de l’ESS amb una idea preconcebuda però que encara no tenen el projecte definit. Es farà en dues sessions (15 i 16 de març) en horari de mati les dues:

Temari:

Sessió 1. El mercat social català, tendències de l’ESS

-Què s’entén per economia social i solidària ESS
-Què vol dir mercat social: cicle econòmic de l’ESS
-Analitzem algunes experiències
-La Història de les coses

Sessió 2. Emprendre col·lectivament

-Què vol dir emprendre col·lectivament
-Les cooperatives: Valors i principis
-Competències per emprendre col·lectivament
-El canvas social: Eina per definir un projecte social

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en 2 sesssions. S’impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic, abans de la primera sessió, un enllaç únic par a totes les sessions i les instruccions d’accés

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.


Des del Dilluns 15 de març de 2021
12.00 h - Seguiment online
Fins al Dimarts 16 de març de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat