//Claus per emprendre en l’ESS i noves tendències – Aula Virtual

Claus per emprendre en l’ESS i noves tendències – Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Quan parlem d’emprendre col·lectivament parlem de prendre una decisió personal i professional que comportarà tota una sèrie d’aspectes a tenir en compte, sabeu quins són els temes clau per emprendre col·lectivament?

Activitat orientada a persones que volen emprendre en el marc de l’ESS amb una idea preconcebuda però que encara no tenen el projecte definit. Es farà en dues sessions (13 i 14 de maig) en horari de tarda les dues:

Temari:

Sessió 1. El mercat social català, tendències de l’ESS

-Què s’entén per economia social i solidària ESS
-Què vol dir mercat social: cicle econòmic de l’ESS
-Analitzem algunes experiències
-La Història de les coses

Sessió 2. Emprendre col·lectivament

-Què vol dir emprendre col·lectivament
-Les cooperatives: Valors i principis
-Competències per emprendre col·lectivament
-El canvas social: Eina per definir un projecte social

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en 2 sesssions. S’impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic, abans de la primera sessió, un enllaç únic par a totes les sessions i les instruccions d’accés.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del segon trimestre d’aquest any.


Des del Dijous 13 de maig de 2021
16.00 h - Seguiment online
Fins al Divendres 14 de maig de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat