//Com fer un pla d’empresa per projectes d’ESS (Multissessió) -Aula Virtual

Com fer un pla d’empresa per projectes d’ESS (Multissessió) -Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Tens o teniu una idea i no sabeu com començar? En aquesta activitat coneixerem com passar de la idea a l’acció, tot aprofundint en la conceptualització, les fases i les parts per crear el propi pla d’empresa.

Activitat orientada a persones que volen emprendre en el marc de l’ESS amb una idea preconcebuda i volen concretar passar de la idea a l’acció.

Temari:

Sessió 1 (17 maig tarda)

– Fases de la creació d’una empresa en el marc de l’ESS
– Què és un pla d’empresa
– La idea i el model de negoci
– Promotors i equip humà

Sessió 2 (18 maig tarda)

– Recursos d’acompanyament per fer el pla d’empresa
– El CANVAS social: Eina per definir un projecte social
– Pla de finançament
– Anàlisi DAFO

Sessió 3 (19 maig tarda)

– Estudi de mercat i competència
– Estratègia de màrqueting
– Funcionament de l’empresa: L’organització i l’àmbit jurídic – fiscal

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en tres sesssions. S’impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic, abans de la primera sessió, un enllaç únic par a totes les sessions i les instruccions d’accés.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del segon trimestre d’aquest any.

 


Des del Dilluns 17 de maig de 2021
16.00 h - Seguiment online
Fins al Dimecres 19 de maig de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat