//Comunica eficaçment en entorns digitals – Aula Virtual

Comunica eficaçment en entorns digitals – Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Comunica eficaçment en entorns digitals: Consells per videoconferències i videotrucades – Aula Virtual

Les videoconferències i les reunions virtuals s’han generalitzat a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. Però, sabem com comunicar eficaçment en un entorn virtual? En aquesta activitat rebràs alguns consells sobre infraestructura, preparació de l’espai, comunicació no verbal o materials de suport per a que les teves trobades online siguin un èxit!

Objectiu general: Aprendre a comunicar-nos de  manera eficient a través d’entorns virtuals.

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual el proper 19 de març al mati en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

 


Divendres 19 de març de 2021
10.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat