//Comunica eficaçment en entorns digitals – Aula Virtual

Comunica eficaçment en entorns digitals – Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Comunica eficaçment en entorns digitals: Consells per videoconferències i videotrucades – Aula Virtual

Les videoconferències i les reunions virtuals s’han generalitzat a causa de la crisi sanitària de la COVID-19. Però, sabem com comunicar eficaçment en un entorn virtual? En aquesta activitat rebràs alguns consells sobre infraestructura, preparació de l’espai, comunicació no verbal o materials de suport per a que les teves trobades online siguin un èxit!

Objectiu general: Aprendre a comunicar-nos de  manera eficient a través d’entorns virtuals.

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual el proper 3 de setembre al mati en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Temari:

1. Reunions virtuals. Introducció

2. Consells per a una comunicació eficient a través de videoconferències i videotrucades.

– Consells general: durada, preparació, objectius, número de participants.

– Infraestructura necessàriaa: maquinari, connexió a Internet i programes disponiblees.

– L’espai: il·luminació, mobiliari i tipus de plànol

– Comunicació no verbal: to i contingut

– Materials de suport

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del tercer trimestre d’aquest any.

 


Divendres 03 de setembre de 2021
10.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat