//Comunicar per transformar: incorpora els valors de l’ESS a la teva comunicació – Aula Virtual

Comunicar per transformar: incorpora els valors de l’ESS a la teva comunicació – Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

En aquesta càpsula analitzarem i debatrem si des del món cooperatiu i l’Economia Social i Solidària és possible generar un nou paradigma comunicatiu basat en la no competició, el respecte pel medi ambient, les llicències lliures o la perspectiva de gènere; entre d’altres.

Aquesta activitat està enfocada a persones professionals de la comunicació en general i persones que estan desenvolupant o treballen dins del que anomenem economies transformadores i que volen incorporar els valors de l’ESS dins de la seva comunicació.

Temari:

1.Context i antecedents: com comunicar en l’ESS?
2. Decàleg d’una comunicació basada en valors de l’economia solidària

-Per què comuniquem?
-Comunicació de processos
-Intercooperació
-Visibilització
-Transparència
-Llicències lliures
-Programari i eines lliures
-Mirada inclusiva: gènere i interculturalitat
-Disseny ètic
-Contractació de serveis

3. Debat pos

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual el proper 18 de maig a la tarda en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del segon trimestre d’aquest any.

 


Dimarts 18 de maig de 2021
16.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat