//Comunicar per transformar: incorpora els valors de l’ESS a la teva comunicació – Aula Virtual

Comunicar per transformar: incorpora els valors de l’ESS a la teva comunicació – Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

En aquesta càpsula analitzarem i debatrem si des del món cooperatiu i l’Economia Social i Solidària és possible generar un nou paradigma comunicatiu basat en la no competició, el respecte pel medi ambient, les llicències lliures o la perspectiva de gènere; entre d’altres.

Aquesta activitat està enfocada a persones professionals de la comunicació en general i persones que estan desenvolupant o treballen dins del que anomenem economies transformadores i que volen incorporar els valors de l’ESS dins de la seva comunicació.

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual el proper 27 de gener a la tarda en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

 


Dimecres 27 de gener de 2021
16.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat