//Conferència: Petjada ecològica i economia local

Conferència: Petjada ecològica i economia local

Organitza: Ajuntament de Barcelona


JORNADA

Com incorporar la petjada ecològica en les polítiques econòmiques locals

El proper dimecres 2 d’octubre a la tarda al Centre InnoBA – el Centre per a la Innovació Socioeconòmica de Barcelona Activa – la Càtedra Barcelona-UPF de Política Econòmica Local organitza la quarta conferència sobre sostenibilitat i economia local.

En la trobada, dues referents internacionals en l’àmbit de la sostenibilitat, Alessandro Galli (Doctor en Ciències Químiques per la Universitat de Siena i treballa al departament de recerca del Global Footprint Network) i Sara Moreno Pires (investigadora del Departament de Ciències Socials, Polítiques i Territorials de la Universitat d’Aveiro), acompanyats per Jorge Cristino (a l’espera de confirmacó definitiva), representant del govern local de la ciutat de Guimarães, il·lustraran diferents visions i experiències sobre la petjada ecològica com mètode e instrument per les polítiques públiques locals.

En el curs de la conferència, els i les invitades parlaran de la petjada ecològica com a mètode, de la seva aplicació com a instrument per a les polítiques locals i de cóm el instrument es ha aplicat a algunes ciutats de Portugal.

Aquest acte s’emmarca en el cicle ‘Noves visions de les economies locals’, un projecte de la Càtedra de Política Econòmica Local entre la UPF i Barcelona Activa (Ajuntament de Barcelona). Amb aquestes conferències, la Càtedra es proposa apropar la comunitat de persones vinculades professionalment al desenvolupament econòmic local a diversos nous enfocaments que es troben en vigor avui en dia a Europa.

Recordeu de fer la inscripció prèvia i us hi esperem!

 


Dimecres 02 de octubre de 2019
17.30 h - C/del Perú 52, InnoBA


Documentació