//Construïm el nostre relat per comunicar els nostres valors

Construïm el nostre relat per comunicar els nostres valors

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Com construïm un relat sòlid que sigui coherent amb els valors de l’ESS i del nostre projecte? Saber comunicar la nostra iniciativa és clau a l’hora de difondre-la i de traçar una estratègia de comunicació. Per això, en aquest taller pràctic parlarem d’storytelling, d’adaptar el relat a cadascun dels canals i receptors, de dinàmiques per una comunicació participativa, associada als valors de l’ESS i en clau de gènere.

Les persones participants aprendran a comunicar millor gràcies a l’elaboració d’un relat adequat a cadascun dels projectes o iniciatives que formen part, en clau valors de l’ESS i de gènere.

Activitat orientada a persones responsables de la comunicació d’organitzacions i projectes de l’ESS o altres persones de les organitzacions que desenvolupin tasques de comunicació.

La primera sessió (5 d’octubre)  serà més teòrica, mentre que la segona (8 d’octubre) consistirà en un taller pràctic on cadascuna de les participants treballarà l’estructura del relat de la seva iniciativa o projecte i el presentarà.Totes dues sessions es faran en horari de mati.

IMPORTANT: Formació de dues sessions, la primera s’impartirà a l’aula virtual a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams i la segona tindrà lloc presencial a l’InnoBA (C/Peru 52, Barcelona). Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió virtual.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg d’aquest any.

 


Des del Dimarts 05 de octubre de 2021
10.00 h - Seguiment online i presencial
Fins al Divendres 08 de octubre de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat