//“Coopciutat”, la ciutat de l’economia social i solidària (Joc Online)

“Coopciutat”, la ciutat de l’economia social i solidària (Joc Online)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Coopciutat, la ciutat de l’economia social i solidària (JOC ONLINE)

CoopCiutat, la ciutat de l’economia social i solidària, és un joc interactiu per aprofundir en l’economia social i solidària (ESS), i per conèixer els diferents àmbits del cooperativisme, el mercat social català i les diferents opcions de consum responsable que existeixen.

Per mitjà de diferents mòduls coneixerem què és l’economia social i solidària, el mercat social català i el cooperativisme, aprofundint en temes com: el funcionament intern de les cooperatives, els principis i valors, la legislació actual, la participació i democràcia interna, les claus per poder emprendre en l’economia cooperativa, etc.

Durada: 30 minuts

Formadora Barcelona Activa

Aquesta activitat online té edició oberta entre el primer i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure’s encara que ja s’hagi iniciat. Pots accedir als materials de l’activitat mentre l’edició estigui activa.
Per inscriure’s a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te’l aquí.
Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l’activitat abans que acabi l’edició en què s’ha fet la inscripció.

Un cop t’hagis inscrit al joc, podràs accedir-hi des del teu espai personal a l’apartat “activitats”, aquí.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del segon trimestre d’aquest any.

 


Des del Dilluns 06 de setembre de 2021
Seguiment online
Fins al Diumenge 31 de octubre de 2021

Informació d'inscripció: Per qualsevol incidència pots escriure a la bústia innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat