//Crida de voluntariat a Fundació Áurea

Crida de voluntariat a Fundació Áurea

Organitza: Fundación ÁureaALTRES ESDEVENIMENTS

La Fundació Áurea necessita reforçar l’equip de voluntaris. Els voluntaris poden venir 1 día aillat o repetir si els agrada. Necessitem cubrir els matins laborables de dilluns a divendres amb persones amb ganes que ens ajudin a preparar lots de menjar, ajudar a carregar el menjar o fer inventari per poder fer una entrega d’aliments satisfactòria.

Aquesta crida de voluntariat s’engloba dins del projecte col.laboratiu i comunitari  “Alimentos Solidarios” que Fundació Áurea porta endavant com a resposta davant la crisi provocada per la Covid19. Necessiten comptar amb el recolzament d’empreses donants i entitats col.laboradores proactives.

En aquest projecte col.laboren de la mà d’organitzacions de l’ESS com Espigoladors, De vei a vei del barri de Sant Antoni, Food for good, Fundació Ared, Fundació Pare Manel, Fab Lab Sant Cugat, Agència de residus de Catalunya, Fundació Roure, Menjador solidari Gregal al barri del Besòs, Solidança, Xarxa popular d’aliments del Raval, Associació de veïns i veïnes Collblanc La Torrassa ,La merienda entre moltes d’altres.

Fundació Áurea té un compromis amb la societat que es materialitza en la seva contribució al desenvolupament social d’aquells col.lectius més vulnerables, per falta de cobertura de necessitats bàsiques o d’atenció sanitària.

Col.labora amb nosaltres!

 


Des del Dilluns 04 de octubre de 2021
09.00 h - Carrer del Port de Miami 4, Barcelona
Fins al Divendres 31 de desembre de 2021

Informació d'inscripció: Si us interessa podeu enviar un missatge directe al nostre perfil de Instagram @fundacionsocialaurea o enviar mail a cbonafonte@fundacionaurea.org o info@alimentossolidarios.or