//Curs de gestió per Associacions amb activitat econòmica-Aula Virtual (NOVA)

Curs de gestió per Associacions amb activitat econòmica-Aula Virtual (NOVA)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Aquesta formació permet conèixer els punts principals de la gestió associativa en els àmbits jurídic, fiscal i econòmic. La càpsula dona algunes claus sobre l’estructura jurídic-societària de les associacions, presenta la legislació aplicable o el règim laboral possible.

La formació està orientada a persones que tinguin una associació en actiu i vulguin millorar la seva gestió.

Aquesta temàtica es treballarà en dues sessions, programades en dies diferents. La primera part tindrà lloc el proper 29 de juny i la segona el 30 de juny, totes dues en horari de tarda.

Temari complert

Sessió 1:

1. Marc legal de les entitats no lucratives
2. Obligacions comptables

Sessió 2:

3. Obligacions fiscals
4. Obligacions relacionades amb la gestió de persones: voluntariat i personal remunerat

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic , abans de la primera sessió, un enllaç únic per a totes les sessions i les instruccions d’accés.         

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursosl’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del segon trimestre d’aquest any.


Des del Dimarts 29 de juny de 2021
16.00 h - Seguiment online
Fins al Dimecres 30 de juny de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat