//Diagnosi DAFO: orienta l’estratègia del teu negoci (Curs Online)

Diagnosi DAFO: orienta l’estratègia del teu negoci (Curs Online)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIÓ
Els objectius d’aquest curs online són: 1) Realitzar una diagnosi de la situació actual del nostre negoci. 2) Elaborar una matriu DAFO. 3) Definir quines estratègies es poden dur a terme per millorar, segons els objectius i fites que perseguim.
Formació amb una durada de 2hores i 30 minuts orientada a responsables i persones treballadores del sector comerç i dels serveis de proximitat.
Aquesta activitat online té edició oberta entre l’u i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure’s encara que ja s’hagi iniciat. Pots accedir als materials de l’activitat mentre l’edició estigui activa.

Per inscriure’s a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te’l aquí!

Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l’activitat abans que acabi l’edició en què s’ha fet la inscripció.

Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.

El proper curs online “Diagnosi DAFO: orienta l’estratègia del teu negoci” tindrà lloc entre l’1 i el 30 de setembre inclosos, amb obertura de la inscripció el 31/08/2019 a les 23:59h.


Des del Diumenge 01 de setembre de 2019
00.00 h - poblenou,Barcelona
Fins al Dilluns 30 de setembre de 2019


Documentació