//Dissenya el teu pla de comunicació amb perspectiva de gènere

Dissenya el teu pla de comunicació amb perspectiva de gènere

Organitza: Barcelona Activa


TALLER

Amb aquesta activitat aprendrem a plantejar, desenvolupar i executar un pla de comunicació en totes les seves fases amb una metodologia que combina teoria i dinàmiques pràctiques. Aquesta activitat compta amb hores d’assessorament personalitzat.

El format del taller formatiu és de 16 hores formatives i 9 hores d’acompanyament o tutories del 5 al 19 de novembre en horari de matins. Els horaris i la configuració dels acompanyaments s’acorda el primer dia de taller entre les persones assistents i el formador/a.

Activitat orientada a persones que estan desenvolupant o treballen dins del que anomenen economies transformadores i que volen desenvolupar el pla de comunicació del seu projecte/servei i a professionals de la comunicació que volen incorporar coneixements sobre perspectiva de gènere i comunicació transformadora.

Barcelona Activa ofereix tallers i activitats formatives en Economia Social i Solidària adreçats a persones i col·lectius que volen emprendre noves iniciatives socioeconòmiques. Consulta l’oferta de cursos i tallers actuals aquí!


Des del Dimarts 05 de novembre de 2019
09.30 h - C/ Llacuna 162-164 , emprenedoria
Fins al Dimarts 19 de novembre de 2019

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat

Documentació