//Economia comunitària i territori: ESS pels barris i les persones-Aula Virtual

Economia comunitària i territori: ESS pels barris i les persones-Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

A través d’aquesta activitat coneixerem experiències d’economia comunitària: horts comunitaris, grups de consum, xarxes d’intercanvi, bancs del temps o grups de criança compartida.

Activitat pensada per persones interessades en impulsar un projecte en el marc de l’Economia comunitària i/o hi formen part .

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà el proper 10 de setembre en horari de mati de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del tercer trimestre d’aquest any.

 


Divendres 10 de setembre de 2021
10.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat