//Edició virtual de la Escola de Economia Feminista

Edició virtual de la Escola de Economia Feminista

Organitza: REAS Red de Redes - Red de feministas por un Sur Global, DAWNFIRES / CONGRÉS / JORNADES

Del 18 al 22 d’Octubre tindrà lloc la edició virtual de la Escola de Economia Feminista. Aquesta segona edició (la primera en la seva modalitat virtual) estarà co-organitzada per “REAS Red de Redes” i la “Red de feministas por un Sur Global- DAWN”,  amb la col.laboració de diferents xarxes i  empreses que formen part del teixit de la Economía Solidaria a l’Estat Espanyol, així com docents i referents d’organitzacions de Equador, Mèxic i Argentina.

La escola es presenta com un espai pedagògic per a la formació d’activistes que participen de processos d’articulació col.lectiva (Comissions, trobades, jornades, etc.), però també està destinat a integrants d’organitzacions feministes, moviments i empreses de la economía solidaria interessades en sumar eines i coneixements en la comprensió del funcionament del sistema actual i de les alternatives construides.

Seguiu atentes al nostre web i mitjans, en breu s’obrirà el registre de participació amb més detalls sobre com participar i una proposta més detallada de continguts.


Des del Dilluns 18 de octubre de 2021
10.00 h - seguiment online
Fins al Divendres 22 de octubre de 2021