//Eines col.laboratives i lliures per teletreballar-Aula Virtual

Eines col.laboratives i lliures per teletreballar-Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

El confinament provocat per la crisi sanitària de la COVID-19 ha obligat a moltes organitzacions a traslladar la seva activitat a l’espai virtual. Però estem preparades per fer el salt al teletreball? Coneixem les eines adequades per fer-ho? En aquesta activitat us proposem diferents eines lliures de gestió, comunicació i emmagatzematge de documentació.

L’activitat s’adreça a iniciatives i organitzacions d’Economia Social i Solidària en qualsevol format jurídic (cooperatives, associacions, fundacions, etc.) de recent creació o que portin més d’un any d’activitat. 

Temari:

1.- Programari lliure? Què i perquè

– Introducció al món del programari lliure, el codi obert, el coneixement compartit i la cultura dels procomuns.

2.- Eines lliures de treball cooperatiu

Eines de compartició o accés als arxius: què són i per a què serveixen. Exemples d’ús.

Eines de comunicació: comunicació directa, interna-externa, fòrums i xarxes socials. Exemples d’ús

Eines de publicació: publicar contingues a Internet, gestors de continguts, generació de  continguts col·laboratius. Exemples d’ús

Eines de gestió de projectes: gestió i planificació, CRM, ERP. Exemples d’ús.

Eines d’accès remot: accès remot d’escriptori. Exemples d’ús

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en 2 sesssions (21 i 22 d’abril al matí). S’impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic, abans de la primera sessió, un enllaç únic par a totes les sessions i les instruccions d’accés.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.


Des del Dimecres 21 de abril de 2021
10.00 h - Seguiment online
Fins al Dijous 22 de abril de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat