//Eines de gestió per a Associacions – Aula Virtual (NOVA)

Eines de gestió per a Associacions – Aula Virtual (NOVA)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Així, l’objectiu general serà aportar elements i eines per tal d’establir els processos jurídics i fiscals de les noves iniciatives emprenedores per aconseguir: Optimització de la tria de format jurídic i de la constitució – Aprofundir en els coneixements dels propis formats jurídics i la seva fiscalitat -Compliment de les obligacions Transparència i rendició de comptes.

La formació està orientada a entitats o col·lectius interessades en dissenyar una estratègia de captació de fons que combini diferents elements i estratègies. Es recomana que les persones participants portin un primer esbós de les necessitats de finançament concretes de la seva entitat.

Aquesta temàtica es treballarà en dues sessions, programades en dies diferents. La primera part tindrà lloc el proper 15 de març i la segona el 16 de març, totes dues en horari de tarda.

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic , abans de la primera sessió, un enllaç únic per a totes les sessions i les instruccions d’accés.         

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursosl’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

 


Des del Dilluns 15 de març de 2021
16.00 h - Seguiment online
Fins al Dimarts 16 de març de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat