//Eines i estratègies per fer un bon pla de captació de fons (Multissessió)-Aula Virtual

Eines i estratègies per fer un bon pla de captació de fons (Multissessió)-Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

En aquesta activitat treballarem els aspectes clau per elaborar una estratègia efectiva per captar fons de finançament públic , privat (empreses), donacions particulars (donatius) així com com estratègies de finançament col·lectives.

Multisessió de 2 sessions (1 i 2 de setembre al mati) orientada a entitats o col·lectius interessades en dissenyar una estratègia de captació de fons que combini diferents elements i estratègies. Es recomana que les persones participants portin un primer esbós de les necessitats de finançament concretes de la seva entitat.

Temari (2 Sessions)

Sessió 1:

-Què és la captació de fons.
-Anàlisi de les necessitats pròpies de finançament.
-Tipologies de necessitats de finançament.
-Tipologies de finançament.
-Planificació del finançament.
-El finançament públic. Característiques i limitacions.

Sessió 2:

– Tipologia de fons privats.
– Les donacions.
-Les campanyes i estratègies de captació de fons privats.
– Les campanyes de cofinançament: crowdfunding i matchfunding.
– El pla de captació de fons.

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic , abans de la primera sessió, un enllaç únic per a totes les sessions i les instruccions d’accés.         

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del tercer trimestre d’aquest any.


Des del Dimecres 01 de setembre de 2021
10.00 h - Seguiment online
Fins al Dijous 02 de setembre de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat