//Eines lliures per organitzar i comunicar el teu projecte – Aula Virtual

Eines lliures per organitzar i comunicar el teu projecte – Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

El confinament provocat per la crisi sanitària de la Covid-19 ha obligat a moltes organitzacions a traslladar la seva activitat a l’espai virtual, tant pel que fa a qüestions organitzatives com de comunicació digital. Sembla que la digitalització d’una bona part de la nostra activitat econòmica ha vingut per quedar-se.

Però coneixem les eines adequades per fer-ho? Estem disposades a conèixer eines digitals que tinguin coherència amb els valors propis de l’economia social i solidària? Fugir de les grans empreses tecnològiques (Google, Amazon, Facebook, Apple i Microsoft) és tot un repte i per això, en aquest curset, us ajudem a descobrir un gran ventall d’eines lliures de gestió, comunicació i emmagatzematge de documentació per a treballar eficaçment a l’entorn digital.

En aquesta activitat entendrem què és i com funciona el SEO i aprendrem com optimitzar la nostra pàgina a través de la redacció de continguts i l’estructura web. També oferim algunes pinzellades sobre com analitzar els nostres resultats web, a través d’eines lliures.

Activitat orientada a – Professionals de la comunicació que volen incorporar coneixements sobre noves eines comunicatives i  SEO, posicionament i analítica web
– Persones que estan desenvolupant o treballen dins del que anomenen economies transformadores i que volen  posicionar millor la seva pàgina web

Temari (2 Sessions)

1. Programari lliure? Què i perquè

Introducció al món del programari lliure, el codi obert, el coneixement compartit i la cultura dels procomuns.

Eines lliures per la organització i comunicació de projectes:
– Eines d’organització:
– Eines d’accés remot: accés remot d’escriptori. Exemples d’ús.
– Eines de compartició i accés als arxius: què són i per a què serveixen? Exemples d’ús.
– Eines de gestió de Projectes: gestió i planificació, CRM, ERP. Exemples d’ús.

2. Eines de comunicació socialment responsable:

Web: desenvolupament i publicació de continguts. Exemples d’ús.
– Enviament de butlletins. Exemples d’ús.
– Edició d’imatges i audiovisual. Exemples d’ús.
– Social Media: programació i analítica. Exemples d’ús

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en 2 sessions (8 i 9 novembre en horari de mati). S’impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic, abans de la primera sessió, un enllaç únic par a totes les sessions i les instruccions d’accés.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del quart trimestre d’aquest any.


Des del Dilluns 08 de novembre de 2021
10.00 h - Seguiment online
Fins al Dimarts 09 de novembre de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat