//El Pla d’Igualtat a les empreses (Curs Online)

El Pla d’Igualtat a les empreses (Curs Online)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIÓ

En aquest curs online aprendrem a incorporar mesures d’igualtat i com elaborar un Pla d’igualtat en qualsevol tipus d’organització, amb l’objectiu de millorar la gestió interna des de la perspectiva de gènere.

Treballarem els quatre mòduls següents: les Mesures per la igualtat de gènere; els Plans d’igualtat; el diagnòstic de gènere com a fase cabdal per iniciar un procés d’anàlisi i finalment, trobarem un recull de tots els materials treballats, un qüestionari d’autoavaluació final i un document amb enllaços i recursos per saber-ne més i aprofundir en el tema.

Aquesta activitat online té edició oberta entre el primer i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure’s encara que ja s’hagi iniciat. Pots accedir als materials de l’activitat mentre l’edició estigui activa.

Per inscriure’s a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te’l aquí.

Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l’activitat abans que acabi l’edició en què s’ha fet la inscripció.

Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.

El proper curs online “El Pla d’Igualtat a les empreses” previst tindrà lloc del 1 al 30 de setembre inclosos, amb obertura de la inscripció el 31/08/2019 a les 23:59h.


Des del Diumenge 01 de setembre de 2019
00.00 h - Barcelona
Fins al Dilluns 30 de setembre de 2019


Documentació