//Elaboració de projectes: Disseny, continguts i redacció – Aula Virtual (Nova)

Elaboració de projectes: Disseny, continguts i redacció – Aula Virtual (Nova)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Com a valor diferencial presentem una proposta innovadora que barreja els coneixements teòrics amb exemples inspiradors per a cada subtema i una pràctica o co-construcció conjunta d’un projecte en comú sempre amb l’eix transversal de l’economia social i solidària que emprant-la com a eina ens facilita el disseny de projectes sostenibles mediambientalment, socialment i econòmicament.

Objectius generals de l’activitat:
-Adquirir eines per identificar, dissenyar, formular, executar i avaluar un projecte correctament
-Desenvolupar estratègies de millora dels projectes

Activitat orientada a persones emprenedores amb una idea per a desenvolupar en format projecte.

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en 3 sessions (25, 26 i 27 de maig en horari de mati). S’impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic, abans de la primera sessió, un enllaç únic par a totes les sessions i les instruccions d’accés.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del segon trimestre d’aquest any.

 


Des del Dimarts 25 de maig de 2021
10.00 h - Seguiment online
Fins al Dijous 27 de maig de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat