//Escola d’Estiu de l’Esberla

Escola d’Estiu de l’Esberla

Organitza: l'Esberla CoopFORMACIONS / TALLERS

Posem en marxa l’ESCOLA D’ESTIU DE L’ESBERLA 2021!

EINES, MIRADES I COMUNITAT PER A LA RESILIÈNCIA ECOFEMINISTA

Aprofita els mesos de JULIOL i SETEMBRE per sentir, fer xarxa i formar-te amb els 8 CURSOS ONLINE que et proposen les nostres formadores.

📖Material pedagògic
👥 Trobades online vivencials.

Els cursos oberts són:
– Feminisme(s) per a principiants: d’on venim i cap a on anem
– Violències masclistes: comprendre-les per prevenir-les i eradicar-les
– Ètica de la cura, feminisme i democràcia profunda a les organitzacions
– Ecologia Profunda: repensar la nostra relació a la Natura
– Economies feministes: entendre l’aliança entre el capitalisme i el patriarcat
– Violències sexuals:
des d’una perspectiva feminista i restaurativa
– Coeducació:
per un acompanyament educatiu en clau ecofeminista
– Ecologia profunda per a educadores, mares i pares en temps de crisi

Sabem que algunes de vosaltres ja esteu fins als nassos de les pantalles, i alhora que altres teniu ganes de compartir-vos i conèixer gent nova. Per això, en el marc de l’Escola d’Estiu, hem pensat en dos formats de cursos:

*Curs “Al teu ritme”: cada setmana t’enviem un dossier didàctic, amè i amb molts recursos per aprofundir fins on tu vulguis, que pots llegir tranquilament quan a tu et vagi bé. Durant el curs es faran dues sessions online dinamitzades per compartir reflexions, resoldre dubtes i compartir experiències.4h de treball acompanyat (sessions), 16h de treball autònom.

*Curs “Viu l’experiència”: Per les que teniu ganes de sacsejades en col·lectiu, hem preparat aquesta modalitat de cursos.El curs consta de 4 sessions online en directe (seran setmanals) dinamitzada per una facilitadora experta en la temàtica que us acompanyarà a immergir-vos en el curs mitjançant dinàmiques, activitats i reflexions grupals. Entre sessió i sessió, us enviarem material de suport per seguir aprofundint a cada tema.8h de treball acompanyat (sessions), 8h de treball autònom.

Pots apuntar-te a tots els cursos que vulguis. La nostra recomanació, però, és que això et permeti assistir a totes les sessions i seguir el ritme de treball autònom.

No cal tenir coneixements previs en cap dels cursos que oferim, ja que tots tenen un mòdul introductori a la temàtica.

Per fer la teva insripció has d’omplir el formulari i seleccionar els cursos als quals et vols apuntar. Un cop rebis un correu de validació, hauràs de fer la transferència amb l’import total al número de compte ES29 1550 0001 2500 0166 7427 (Fiare Banca Ètica) posant com a concepte “EEE + Nom i Cognoms”. L’últim pas és enviar el comprovant de la transferència a l’adreça de correu: escolaestiu@esberla.cat


Des del Dilluns 05 de juliol de 2021
17.00 h - Seguiment online
Fins al Dijous 30 de setembre de 2021

Preu: Preu per curs de 95€ (80€ al inscriure’s a 2 cursos o més)