//Espai Obert T’Escoltem

Espai Obert T’Escoltem

Organitza: Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida Hospice.catXERRADES / SESSIONS INFORMATIVES

L’Associació per a l’Acompanyament al Final de la Vida Hospice.cat obre l’Espai Obert T’Escoltem, un espai dirigit a aquelles persones que han viscut situacions inesperades durant l’any 2020 amb la covid-19 i no n’han pogut parlar.

Què ha passat? Aquesta pandèmia ens ha deixat a tots/es en una incertesa que afecta cada persona amb més o menys intensitat. La nova situació, que inclou pèrdues de moltes formes —pèrdua de lloc de feina, mort de persones estimades, no poder accedir als espais de la nostra vida quotidiana, canvis en la relacions de les amistats, etc.— fa que sentim moltes emocions diferents: ràbia, malestar, tristesa, enyorança, vergonya, entre d’altres.

Tots ens hi sentim identificats/es d’una manera o d’una altra, o bé coneixem alguna persona que es troba en aquesta situació. Per això, el que veritablement ens diferencia de la resta és poder adonar-nos del que ens passa, assumir que ens cal parlar-ho, explicar allò que sentim i necessiten i, finalment, actuar. Però on?

Per donar resposta a tot això, a l’Espai Obert T’Escoltem trobaràs persones especialistes en pèrdues, en escoltar, no en donar consells ni jutjar, perquè tot és important.

Vine a veure’ns o contacta amb nosaltres. Ens trobaràs:

*Trucant al telèfon: 622 35 65 64 oenviant un correu a tescoltem@hospice.cat

*Espai Perequartu, a Can Ricart al C/Emília Coranty 5 (paral·lela a Espronceda) . L’horari d’atenció és els dimarts de 17 a 20 h, els dimecres de 10 a 14 /17 a 20 h i els dijous de 17 a 20 h (cita prèvia online)


Des del Dissabte 01 de maig de 2021
Seguiment online i presencial
Fins al Dimarts 30 de novembre de 2021