//Espurna verda:L’escola d’Economia ecològica, social i solidària per a projectes emprenedors

Espurna verda:L’escola d’Economia ecològica, social i solidària per a projectes emprenedors

Organitza: Espai Ambiental i LabcoopFORMACIONS / TALLERS

La cooperativa Espai Ambiental i Labcoop presentem primera edició Espurna Verda, un programa-itinerari innovador de formacions, recursos i acompanyaments especialitzat en la promoció de projectes d’economia ecològica, social i solidària.

És una proposta adreçada a totes aquelles persones que teniu o voleu impulsar projectes emprenedors relacionats amb l’àmbit ecosocial.El curs us servirà per propulsar o millorar el vostre projecte, per aprendre competències transversals i específiques sobre ecologia, feminisme, transició ecosocial i per compartir aprenentatges amb altres projectes similars al vostre. També és un curs adreçat a tothom qui vulgui complementar la seva formació amb coneixements, eines i recursos per a la transició ecosocial.

L’escola tindrà lloc des del 13 de setembre fins al 25 d’octubre. Es faran sessions de 2 o 4 hores cada dilluns, excepte el 13 d’octubre, que és dimecres. En total, les participants cursaran 24 hores repartides en 7 mòduls, que es faran de manera presencial a diversos espais referents del cooperativisme a Barcelona, com el Grup Ecos, Coòpolis o Bicihub.

L’equip docent d’Espurna Verda està format per tres persones amb àmplia trajectòria en el món de l’economia solidària, l’emprenedoria i l’ecologisme. Són la Sandra Erill i el Jordi Framis (sòcies de Labcoop, Etcèteres i Calidoscoop) i la Jennifer Coronado, sòcia d’Espai Ambiental.

Les inscripcions estan obertes fins al 31 de juliol.

Si busqueu un espai de suport on la vostra idea d’emprenedoria ecosocial es gesti o segueixi evolucionant, l’Espurna Verda és el combustible que necessiteu!

 

 


Des del Dilluns 13 de setembre de 2021
16.00 h - Barcelona
Fins al Dilluns 25 de octubre de 2021

Informació d'inscripció: si necessiteu més informació escriviu a info@espaiambiental.coop
Preu: El curs complet té un cost de 300 euros i les 10 primeres persones inscrites podran fer-ho per 250 euros.