//Estratègies de marquèting digital i xarxes socials: comunica amb valors! – Aula Virtual

Estratègies de marquèting digital i xarxes socials: comunica amb valors! – Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Què diferencia el màrqueting amb valors del màrqueting de valors? És possible vendre els nostres productes i serveis a través d’eines i estratègies que reflecteixin com funcionen els projectes d’economia solidària? En aquesta càpsula reflexionem sobre aquestes qüestions i analitzem bones pràctiques.

Aquesta activitat està enfocada a persones que estan desenvolupant o treballen dins del que anomenen economies transformadores i que volen incorporar els valors de l’ESS dins de les seves estratègies de màrqueting i a professionals de la comunicació i el màrqueting en general.

Temari:

1. Definició i evolució del màrqueting
– Què és el màrqueting?
– Les 4 P del màrqueting
– Evolució del màrqueting
– Màrqueting 1.0
– Màrqueting 2.0
– Màrqueting 3.0

2. Per què màrqueting amb valors?

3. Màrqueting de valors: per on començar?

4. Màrqueting de valors: eines i estratègies disponibles

5. Campanyes d’èxit i fracàs

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual el proper 12 de novembre al matí en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del quart trimestre d’aquest any.

 


Divendres 12 de novembre de 2021
10.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat