//Et sumes al canvi del model turístic de la ciutat? Suma’t a la xarxa de Turisme Responsable!

Et sumes al canvi del model turístic de la ciutat? Suma’t a la xarxa de Turisme Responsable!

Organitza: AETHNICALTRES ESDEVENIMENTS

Sou una entitat de l’Economia Social i Solidària de Barcelona? Voleu ser part del canvi cap a un model turístic més responsable? Uneix-te al nostre projecte de Xarxa de Turisme Responsable i Sostenible de Barcelona, una Xarxa transformadora que té per objectiu potenciar el turisme com a motor de creixement de l’economia social, i transformar el model turístic actual cap als valors del Turisme Responsable i Sostenible (TRS).

Enfront del model turístic actual, extractivista i generador de desigualtats, des d’Aethnic hem creat la Xarxa de Turisme responsable que pretén crear i articular una oferta d’experiències turístiques gràcies a les pràctiques comercials, culturals i artístiques de les diferents entitats i projectes d’economia social i solidària de la ciutat de Barcelona.

Com? Doncs a través d’un procés de co-creació que ens permetrà dissenyar de forma participativa les experiències per cada una de les entitats.

Per què? Per reforçar l’ESS i el “sentit de lloc” de Barcelona com a ciutat compromesa amb els valors de la sostenibilitat i la justícia global.

El projecte té una durada d’un any des de novembre de 2020 i té el suport inicial de l’Eix Comercial Poblenou i de Barcelona Activa per mitjà del programa Impulsem el Que Fas, finançat per la taxa turística.


Des del Dilluns 17 de maig de 2021
Seguiment online i presencial
Fins al Diumenge 11 de juliol de 2021

Informació d'inscripció: Per contactar amb nosaltres envia un correu a hola@aethnic.org o ens pots trobar a l'InnoBA (C/Peru 52, Barcelona)