//Fes visible el teu projecte als mitjans de comunicació- Aula virtual

Fes visible el teu projecte als mitjans de comunicació- Aula virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Vols sortir a la premsa i no saps com? Els mitjans de comunicació funcionen com un públic específic a qui dirigir les nostres accions comunicatives. Però per poder situar les nostres activitats i campanyes com una notícia, hem d’entendre com funcionen i aprendre a gestionar el nostre gabinet més enllà de la tradicional nota de premsa. En aquesta càpsula et mostrem altres eines i recursos per arribar al periodista de mitjans.

Activitat orientada a persones que estan desenvolupant o treballen dins del que anomenen economies transformadores i que volen incorporar els valors de l’ESS dins de les seves estratègies de màrqueting i a professionals de la comunicació i el màrqueting en general.

Temari:
1. Introducció: endogàmia comunicativa i públic objectiu
2. Audiència i mitjans de comunicació: val la pena fer l’esforç?
3. Radiografia dels mitjans de comunicació avui
4. Estratègies per detectar o generar fets noticiables: com construeixo una notícia?
5. Eines necessàries per una bona comunicació amb mitjans
6. Mitjans de comunicació massius vs. Mitjans de comunicació alternatius: pros i contres

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming el proper 22 de setembre al mati a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del tercer trimestre d’aquest any.

 

 

 

 


Dimecres 22 de setembre de 2021
10.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat