//FESC 2020 virtual “Volem aire fresc”

FESC 2020 virtual “Volem aire fresc”

Organitza: XES


FIRES / CONGRÉS / JORNADES

Amb motiu de la incertesa causada per la situació sanitària actual, el FESC 2020 tindrà enguany una durada d’un mes. S’està celebrant del 23 d’octubre fins al 22 de novembre i està tractant sobre els projectes, eines i mecanismes que es desenvolupen en l’entorn de l’economia solidària incorporant una perspectiva ecològica.

En aquesta IX edició de la FESC volem mostrar com l’ESS està contribuint a la urgent i imprescindible transició ecosocial que necessita el planeta, i reflexionar sobre els reptes que ens cal superar per poder contribuir-hi encara més.

Sota el lemaVolem aire fresc“, es tracten temes molt diversos tenint en compte la perspectiva de productores i consumidores així com temes relacionats amb la sostenibilitat de la vida i les cures, la feminització de la gestió, l’ecofeminisme, els drets humans, les lluites ecologistes, la justícia social, la sostenibilitat i el canvi de valors, la transició ecosocial, les polítiques públiques, la gestió comunitària, etc.

Per dur a terme un esdeveniment d’aquesta envergadura s’ha habilitat un web interactiu per permetre una experiència de passeig per les iniciatives de tots els sectors econòmics, i sobretot, un espai per a cada expositora on penjar fotos de productes i serveis, vídeos de presentació i una secció específica d’ofertes durant la FESC. Es podran realitzar visites acompanyades virtualment segons itineraris durant el cap de setmana tradicional de la FESC, el 24 i 25 d’octubre. El nou web incorpora, a més, un espai amb ofertes i demandes per facilitar intercanvis pràctics entre organitzacions i per continuar treballant la intercooperació.

Si les mesures sanitàries ho permeten, durant el primer cap de setmana, el de clausura i a l’intermig, s’oferiran activitats de taules rodonesmusicals i escèniques amb aforament limitat i retransmissió en directe a través del web. A més, es compta amb la participació de ponents internacionals.

En aquest enllaç podeu conèixer més detalls de la FESC 2020.

La Fira d’Economia Social i Solidària està organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) membre de Barcelona + Sostenible.


Des del Divendres 23 de octubre de 2020
00.00 h - Seguiment online
Fins al Diumenge 22 de novembre de 2020


Documentació