//Feu sentir la vostra veu pel clima amb la plataforma Decidim

Feu sentir la vostra veu pel clima amb la plataforma Decidim

Organitza: Ajuntament de Barcelona


FORMACIONS / TALLERS

Descobreix com participar en la plataforma decidim.

La crisi climàtica ens afecta a tots i totes. La ciutadania som part del problema però també part de la solució. És evident que hem de canviar el nostre estil de vida, adoptar nous hàbits i anar-nos impregnant de l’anomenada cultura de sostenibilitat. Per avançar en aquest canvi, l’Ajuntament està elaborant el “Pla Canviem pel Clima”, un full de ruta innovador que marcarà els passos a seguir els propers anys.

Si voleu ser part activa de la solució, us animem a participar en aquesta jornada, que us ensenyarà una de les eines per participar en l’elaboració d’aquest nou Pla: la plataforma Decidim. Aquesta plataforma s’utilitza per fer sentir la nostra veu en diversos plans i projectes que impulsa l’Ajuntament. En aquesta activitat us mostrarem com moure’s àgilment per la plataforma i utilitzarem, d’exemple, el procés participatiu vinculat al Pla Canviem pel Clima.

Veureu el programa de la jornada properament en aquest enllaç.

Organitza Aula Ambiental de Ciutat Vella i Xarxa d’Equipaments Ambientals de Barcelona.

Les dates o dinàmiques de les activitats poden veure’s afectades a causa de la covid-19. Quan hi hagi canvis, ens posarem en contacte amb vosaltres. Us agraïm la comprensió.


Co-Organitzadores: Aula Ambiental de Ciutat Vella i Xarxa d'Equipaments Ambientals de Barcelona.


Dimecres 30 de juny de 2021
18.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Inscripcions s'obriran properament
Preu: Gratuït