//Formació modular RevESStim el tèxtil-Bloc 1-Mòdul 2:La cadena de valor

Formació modular RevESStim el tèxtil-Bloc 1-Mòdul 2:La cadena de valor

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

RevESStim el tèxtil

Programa per iniciatives del sector tèxtil amb mirada d’Economia Social Solidària.

Barcelona Activa posa en marxa el programa RevESStim el tèxtil l’any 2018 emmarcat estratègicament en el Pla d’Impuls de l’ESS 2016-2019. En el marc d’aquest programa, s’ofereix formació modular socioempresarial especialitzada en el tèxtil ASG i un servei d’assessorament especialitzat per projectes i organitzacions. S’ha impulsat també el grup Motor del Tèxtil ESS i s’ha iniciat una línia de treball amb centres formatius que inclou formació de formadors i el foment d’emprenedoria social i col·lectiva. A més, anualment s’organitza una jornada per fer xarxa i compartir iniciatives i experiències del sector i, així, adaptar-nos a les necessitats de les organitzacions en el moment actual.

Formació modular 2021

BLOC 1 | Construcció de projectes de tèxtil sostenible ASG rendibles i amb impacte

Mòdul 2 | Cadena de valor

Mòdul sobre la detecció de tota la cadena de valor del projecte per poder construir aliances estratègiques amb altres projectes, detectar subministradores i proveïdores per tal de poder treure al mercat el producte o el servei que estem planificant de forma completa.

La formació modular el Tèxtil està basada en donar resposta a les necessitats individuals i globals de les entitats i emprenedores que operen en l’àmbit del tèxtil sostenible ASG i contempla també a aquelles organitzacions que encara que actualment no duen a terme pràctiques de sostenibilitat ASG volen incorporar-les.

IMPORTANT: Aquesta activitat d’una sessió (14 d’octubre de 10 a 12h) s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic un enllaç per aquesta sessió.

TEMARI:

-Anàlisi de la cadena de valor tèxtil.

-Referències i exemples de possibles proveïdores dintre de l’entorn tèxtil sostenible.


Dijous 14 de octubre de 2021
10.00 h - Seguiment online