//Formació modular RevESStim el tèxtil-Bloc 4-Generació de sinèrgies i intercooperació

Formació modular RevESStim el tèxtil-Bloc 4-Generació de sinèrgies i intercooperació

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

RevESStim el tèxtil

Programa per iniciatives del sector tèxtil amb mirada d’Economia Social Solidària.

Barcelona Activa posa en marxa el programa RevESStim el tèxtil l’any 2018 emmarcat estratègicament en el Pla d’Impuls de l’ESS 2016-2019. En el marc d’aquest programa, s’ofereix formació modular socioempresarial especialitzada en el tèxtil ASG i un servei d’assessorament especialitzat per projectes i organitzacions. S’ha impulsat també el grup Motor del Tèxtil ESS i s’ha iniciat una línia de treball amb centres formatius que inclou formació de formadors i el foment d’emprenedoria social i col·lectiva. A més, anualment s’organitza una jornada per fer xarxa i compartir iniciatives i experiències del sector i, així, adaptar-nos a les necessitats de les organitzacions en el moment actual.

Formació modular 2021

BLOC 4 | Generació de sinergies i intercooperació

Bloc de Generació de Sinèrgies i Intercooperació, convidarem també a altres iniciatives del sector d’interès per la generació de sinergies amb els projectes en formació.

La formació modular el Tèxtil està basada en donar resposta a les necessitats individuals i globals de les entitats i emprenedores que operen en l’àmbit del tèxtil sostenible ASG i contempla també a aquelles organitzacions que encara que actualment no duen a terme pràctiques de sostenibilitat ASG volen incorporar-les.

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en 2 sessions presencials (el 2 i el 9 de desembre) de 2h cadascuna d’elles. Les dues sessions s’impartiràn a l’equipament InnoBA (C/Peru 52, Barcelona) de 10 a 12h.

 

 


Des del Dijous 02 de desembre de 2021
10.00 h - C/del Peru 52, InnoBA
Fins al Dijous 09 de desembre de 2021