//Igualtat de gènere, diversitat i mercat de treball (Curs Online)

Igualtat de gènere, diversitat i mercat de treball (Curs Online)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIÓ

En aquest curs aprendrem a detectar desigualtats de gènere i a prendre consciència de com ens afecten en la vida quotidiana, social, personal i, sobretot, laboral. I veurem estratègies per incorporar la perspectiva de gènere i de diversitat en la nostra activitat laboral diària.

Aquesta activitat online té edició oberta entre el primer i el darrer dia de cada mes. És possible inscriure’s encara que ja s’hagi iniciat. Pots accedir als materials de l’activitat mentre l’edició estigui activa.

Per inscriure’s a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te’l aquí.

Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l’activitat abans que acabi l’edició en què s’ha fet la inscripció.

Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma. Al final del curs hi ha un document amb els continguts textuals en castellà.

El proper curs online “Igualtat de gènere, diversitat i mercat de treball” està previst entre l’1 i el 30 de setembre inclosos, amb obertura de la inscripció el 31/08/2019 a les 23:59h.


Des del Diumenge 01 de setembre de 2019
00.00 h - poblenou,Barcelona
Fins al Dilluns 30 de setembre de 2019


Documentació