//Incorpora la perspectiva de gènere en el teu projecte-Aula Virtual

Incorpora la perspectiva de gènere en el teu projecte-Aula Virtual

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

En aquesta activitat analitzarem les dificultats que tenim a l’hora d’elaborar projectes en relació a la incorporació de la perspectiva de gènere i treballarem com incorporar aquesta perspectiva en el nostre projecte, tant en el disseny com en l’avaluació.

Temari:

– La perspectiva de gènere als projectes
– Disseny de projectes amb perspectiva de gènere: diagnòstic i formulació
– Els tres eixos de l’avaluació en clau de gènere: empoderament, participació i millora de les condicions de vida.
– Definició d’indicadors: classificació i tipologia
– Indicadors en clau de gènere

IMPORTANT: Aquesta activitat s’impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l’enllaç amb la invitació i les instruccions d’accés abans de l’inici de la sessió.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

A més a més, podeu consultar en aquest enllaç el nou calendari online que hem creat on trobareu tota la formació estable que hem preparat al llarg del tercer trimestre d’aquest any.


Dimecres 08 de setembre de 2021
10.00 h - Seguiment online

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat