//Inscripcions obertes convocatòria subvencions Enfortim l’ESS 2021

Inscripcions obertes convocatòria subvencions Enfortim l’ESS 2021

Organitza: Ajuntament de Barcelona


ALTRES ESDEVENIMENTS

Inscripcions obertes convocatòria subvencions Enfortim l’Economia Social i Solidària 2021

L’Ajuntament de Barcelona obre la cinquena convocatòria específica per enfortir i reactivar l’ESS amb la Convocatòria de subvencions 2021 per a l’enfortiment i reactivació de l’economia social i solidària (ESS) i el desenvolupament de projectes que executen l’estratègia ESS 2030 BCN amb un pressupost total d’1,2 milions d’euros.

Enfortim el vostre projecte amb subvencions de fins al 80%. Prioritzem l’enfortiment i la reactivació de l’ESS, mitjançant la creació, la consolidació, la formació, i enguany especialment la digitalització i la intercooperació per a la creació, el desenvolupament i l’enfortiment d’ecosistemes cooperatius i clústers d’ESS.

Enguany es destinen un total d’1,2 milions d’euros a subvencionar projectes que fomentin activitats d’interès públic o social per a la ciutat de Barcelona i que tinguin per finalitat reactivar i enfortir les empreses i organitzacions de l’ESS i contribuir a l’assoliment dels objectius de l’Estratègia de l’economia social i solidària a Barcelona 2030 —Reactivació i enfortiment d’una economia per a la vida a la ciutat—, així com del Pla municipal d’impuls de l’economia social i solidària a la ciutat per al període 2021-2023.

En aquesta pàgina web trobareu tota la informació de la convocatòria de les subvencions a les quals us podeu presentar des del 6 d’abril i fins el 5 de maig. El tràmit s’ha de fer de manera telemàtica.

A més, la web recull la informació específica de les subvencions, i també hi trobareu la documentació necessària i els enllaços per poder tramitar la sol·licitud online així com un recull de preguntes freqüents.

Podeu donar una ullada aqui a diferents recursos per presentar els projectes a “Enfortim l’ESS 2021”: Guies, orientatives, d’elaboració i avaluació projectes elaborada per Torre Jussana, Guia de sostenibilitat econòmica elaborada per Torre Jussana,Manual per la incorporació de la perspectiva de gènere i mesures igualtat entitats, empreses i projectes entre d’altres.

En aquest enllaç podeu fer consultes en línia sobre les subvencions.

 

 


Des del Dimarts 06 de abril de 2021
Seguiment online
Fins al Dimecres 05 de maig de 2021

Informació d'inscripció: Podeu fer consultes sobre les subvencions preferiblement per correu electrònic enviant correu a subvencions_ec_solidaria@bcn.cat