//La innovació com a factor de resiliència post covid – Aula Virtual (Nova)

La innovació com a factor de resiliència post covid – Aula Virtual (Nova)

Organitza: Barcelona Activa


FORMACIONS / TALLERS

Com a valor diferencial presentem una proposta formativa innovadora que planteja la interacció del multiactor-multisector i la visió sistèmica per a la identificació i resolució dels reptes socials mitjançant eines de treball que faciliten el contrast amb la realitat mitjançant l’assaig de prova i error.

Activitat orientada a entitats o col·lectius interessades en dissenyar una estratègia de captació de fons que combini diferents elements i estratègies. Es recomana que les persones participants portin un primer esbós de les necessitats de finançament concretes de la seva entitat.

Objectius generals de l’activitat: Formació específica en innovació social com a patró guia i mètode per a la resolució de reptes i/o desenvolupament de projectes amb voluntat d’impacte social.

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en 4 sessions (23, 24, 25 i 26 de març en horari de mati) S’impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic, abans de la primera sessió, un enllaç únic par a totes les sessions i les instruccions d’accés.

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa entre altres recursos l’Aula Virtual, sessions via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial. En aquest enllaç podeu consultar-la.

En les activitats de l’Aula Virtual es considerarà com a “assistides” a totes aquelles persones que hagin accedit a l’espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s’incorporin més tard, es comptabilitzaran com a “no assistides” i no se’ls generarà el certificat corresponent.

 


Des del Dimarts 23 de març de 2021
12.00 h - Seguiment online
Fins al Divendres 26 de març de 2021

Informació d'inscripció: Per més informació pots escriure a innovaciosocioeconomica@barcelonactiva.cat