//L’Enigmapa 2021, el joc del Mapa B+S

L’Enigmapa 2021, el joc del Mapa B+S

Organitza: Ajuntament de Barcelona


ALTRES ESDEVENIMENTS

Vols descobrir secrets i iniciatives per una Barcelona més sostenible? Desitges posar a prova el teu domini del Mapa B+S? Estàs a punt per a un repte que et pot fer guanyar uns fantàstics premis per a un estil de vida més sostenible?

Des del Mapa Barcelona + Sostenible et convidem a participar a una nova edició de l’Enigmapa B+S, un joc en línia per descobrir projectes, recursos i col·lectius amb propostes sostenibles a la ciutat properes i reals per passar a l’acció.

Durant els mesos de maig a octubre de 2021 llençarem un enigma mensual amb preguntes que podreu respondre amb pocs “clics” navegant per la informació que té el Mapa B+S.

Cada mes podràs entrar en el sorteig d’un premi que t’ajudarà a repensar els hàbits quotidians, i tots els participants amb respostes correctes tindran accés a la final de l’Enigmapa B+S, per optar a un gran premi final.

Et convidem a resoldre els enigmes i guanyar premis sostenibles!

Enigmapa del mes de maig
Enigmapa del mes de juny
Enigmapa del mes de juliol
Enigmapa del mes de setembre
Enigmapa del mes d’octubre
Pots consultar les bases del concurs aquí

El joc de l’Enigmapa B+S compta amb la participació de les següents entitats del grup d’impuls del Mapa B+S, un grup de treball que forma part del Consell Ciutadà per la Sostenibilitat de Barcelona, i que han enriquit el Mapa B+S en ocasió de la posada en marxa del joc: Rezero, Aethnic, Naturalwalks, Animal latitude, Raons i Espai TReS  amb la col.laboració de Barcelona Turisme.

 


Des del Dimarts 18 de maig de 2021
Seguiment online
Fins al Diumenge 31 de octubre de 2021